Karmøy Skipsconsult AS

Shipping, Offshore, Industri og Oppdrettsnæring

Shipping, offshore, industri og oppdrettsnæring

Karmøy Skipsconsult

Karmøy Skipsconsult as ble etablert i 1977 og er blitt et allsidig teknisk konsulentselskap som jobber innen næringer som Shipping, offshore, industri og oppdrettsnæringen.

Vi tilbyr nybygg, designet, beregnet og ferdig bygd. Vi produserer også moduler for on-, subsea- og offshore industri. Alt produseres i stål, aluminium, rustfritt. Vi tegner og designer fartøyer i alle klasser. Vi har bred erfaring fra ombygging av rigger og offshore stålseksjoner, konstruksjon av selv-lossere av forskjellige typer lastehåndtering med travers, gravemaskin og conveyor belts.

Erfarne skipsdesignere

Vi tilbyr erfarne skipsdesignere med hver sine spesialiteter til dere. Vi opererer gjerne fra deres arbeidsplass for lettere kommunikasjon gjennom prosjektet. Hvis dette ikke lar seg gjennomføre så har vi In-House engineering i vårt bygg i Skudeneshavn, Her finner du stor kompetanse og et flott engineerings miljø. For tegning, konstruksjon og stabilitet, bruker vi Software: AutoCAD, AutoCAD Inventor, Auto Hydro, Solid Works, Tribon, Hypet, Shipshape, STAAD pro, LashCon, Naticus Hull

Gjennom et samarbeid med oss vil vi strekke oss langt for å imøtekomme deres krav, Vi vil at våre samarbeidspartnere skal til alle tider vær mest mulig fornøyde.

Karmøy Skipsconsult AS har 2 datterselskaper, Karmøy Skipsconsult Management AS og UniEngineering AS som tilbyr forskjellige tjenester.

 Karmøy Skipsconsult Management AS tilbyr sikkerhetsrelaterte tjenester til skip og maritim industri. Vi har der et kompetent team med bakgrunn og erfaring fra ulike sektorer som, Kvalitetssikring. Helse Miljø og Sikkerhets-administrasjon (HMS). Internasjonal sikkerhetshåndtering (ISM). Telecom.  Maritim teknologi og navigasjon

Uniengineering AS er et engineering og bemanningsselskap som tilbyr utleie av personell til forskjellige typer industrier, som bygg og anlegg, vei og anlegg, onshore og offshore industrien.

Prosjekter

MSHolm5-2

I samarbeid med Unisteel AS og Uniengineering AS leverte Karmøy Skipsconsult AS nybygg av en fiskebåt for en norsk kunde i september 2013

Hagland

Ombygging til hybrid, elektrisk og marine diesel med elektrisk gravemaskin.

Sightseeing båt | Karmøy skipsconsult AS

Karmøy Skipsconsult AS har tegnet en sightseeing-båt på oppdrag for Visit Kristiansand.

Language